På Dillbergs – Sveriges äldsta…

april 26, 2013


Igår hade jag boksignering i Kalmar på en av Sveriges äldsta bokhandlar – Dillbergs Bok & Kontor. Väldigt trevligt och Peter och Lennart tog så väl hand om mig. Det var så kallad cityorientering i Kalmar och kvällsöppet. Det är fortfarande en sådan där underbar och kul känsla när folk köper min böcker.  Jag blir alltid lika tacksam och glad för det. Roligt också att det är så många som har koll på dem. Jag signerade ett gäng igår innan jag drog upp till Stockholm igen. Signerade även några Why Not? som alltid känns lite extra roligt eftersom det inte är samma typ av bok som de andra men som jag vet pushar och har “hjälpt” så många att våga. Perfekt bok för människor som har drömmar – och har inte alla det??? Jag hade själv velat läst en sådan bok när jag pluggade och skulle “välja” väg i livet. Tur att det fanns så många vägar…

Dillbergs har även en lokal konstnär varje månad och under april är duktiga Lena Palmgren på plats. Lena skapar väldigt coola hästar i bland annat papier maché. Syrran borde köpa en!

 

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 Comment on “På Dillbergs – Sveriges äldsta…

Jenny / april 26, 2013

Kul att se dig igen, Anna! Började läsa “Why not” igårkväll 🙂 Kram

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories