På besök i huvudstaden

november 16, 2012

En av mina favoritkillar följde med mig till Stockholm. Min syster son, Edvin. Han är supercool och vi har väldigt mysigt tillsammans. Roligast med Stockholm tycker han är tunnelbanan. Det är liksom “wow”. Tänk vilka olika världar man lever i! Han undrar också om alla i Stockholm aldrig äter hemma? Det är sååå många restauranger säger han. Vi tog båten till Djurgården igår och gick på Aquarium. Så otroligt mysigt. Litet men supermysigt. Man måste ha hörlurar och en sådan där berättarnisse som talar om vilka fiskar som simmar runt och vilka läskiga träd och giftgrodor man ser. Jag rekommenderar alla att göra det. Verkligen värt ett besök. När vi skulle gå så hade en kackerlacka fastnat i Edvins jacka… Det var inte lika kul men ändå en upplevelser i sig. Jag avskyr kackerlackor och ser dem rätt ofta i Miami. De gillar värmen… Sa jag att vi hälsade på kungens vakter också? We did.
Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories