På besök i amerikanarnas paradis

november 15, 2010

Benson Samsung 010.jpg

I torsdags stannade jag kvar på Hard Rock Hotel i Orlando och njöt av lite lyx och en enorm frukost. Underbara servitören Vedger serverade mig och kom med både det ena och det andra. Faktiskt allt jag bad om. Och när jag var mer än mätt och belåten bad jag att få betala. “No, mam, it’s on the house”. Åh, gud vad jag gillar sånt. Vedger made my day. TACK! Hard Rock Hotel var riktigt trevligt, inte Miami style, men nästan. Verkligen perfekt att bo på om du besöker Universal Studios. Mitt i smeten liksom. Det vimlade av amerikaner här trots turistinvaderingen som annars råder i Orlando.

Benson Samsung 014.jpg

Benson Samsung 017.jpg

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories