Ann-Marie

april 17, 2012

På hemvägen från Göteborg stannade jag till hos den här underbara kvinnan. Ann-Marie i Jönköping. Eldsjälen som ser till att många kvinnor kan få komma på återhämtningsveckor efter sin cancerbehandling. Är det någon som känner igen Ann-Marie? Jag lärde känna henne i programmet “Den hemlige miljonären” på Kanal 5 och vi hörs med jämna mellanrum. Häromdagen var det alltså åter dags för Ann-Maries goda kakor.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 Comments on “Ann-Marie

Linda / april 17, 2012

Hej!
Tyckte både du och Ann-Marie var fantastiska i programmet. Har försökt hitta några kontaktuppgifter till henne efter det. Min bästa vän går igenom en tuff behandling just nu (bröstcancer) och jag försöker göra allt jag kan för henne. Så klart! Skulle vara jätte glad om jag kunde komma i kontakt med henne och få höra mer om återhämtningsveckorna. Hur hittar jag Ann-Marie? Hoppas det är okej att jag frågar dig så här! Tack på förhand!
Med vänlig hälsning, Linda

Svara

Linda / april 18, 2012

Tack snälla Anna! Vad glad jag blir! 🙂
Hoppas du har en fin vår dag!
Kram Linda

Svara

Ulla / april 18, 2012

Såg programmet den va jättebra! Gulligt av dig Anna att fortsätta
hålla kontakten med Ann-Marie! Me like!! 🙂

Svara

    Anna Benson / april 18, 2012

    Ja, Ann-Marie är en solstråle i mitt liv och svår att glömma.

    Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories