På Adam Live TV3 igen

november 2, 2011

Igår var jag med på “Adam Live” på TV3. Det var om min outfit igen på en premiär i förra veckan. Min rätt urringade klänning från Sabina & Friends (tror det är Stella McCartney) skapade en del kommentarer. Väldigt kul tycker jag och det bjuder jag gärna på. Tack Adam för att du gillade den! Och vad då kulturchock? Jag kommer efter 3:e reklampausen. Puss 

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments on “På Adam Live TV3 igen

majsan pettersson / november 3, 2011

din klänning är underbar
så det så…

Svara

    Anna Benson / november 3, 2011

    Tack snälla Majsan! Jag älskar själv klänningen. Fuck the rest.

    Svara

majsan pettersson / november 5, 2011

det kräver sin kvinna att kunna bära upp den, det gjorde du med bravur…

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories