Över 16000 läsare och en helg framför en skärm

mars 9, 2010

SM 2010 107

Älskade vänner! Jag har saknat er massor. Igår tog jag faktiskt en liten paus från bloggandet eller nja det kan man egentligen inte säga då jag bloggade 21 inlägg igår på Aftonbladet bloggen. På hela helgen bloggade jag totalt 81 inlägg där. Det är galet mycket! Förstår ni det? Blir ändå så himla glad när jag ”hittar” hem hit till er och ser att ni helt plötsligt har blivit ännu fler som läser trots min brist på tid och blogginlägg. Kanske ska jag sluta blogga för att ni ska bli fler läsare? På Aftonbladet i helgen hade jag totalt över 16 000 läsare. Det är fantastiskt. Otroligt kul. Vi får se vad som händer framöver. Jag har lite spännande möten imorgon och återkommer om det.

Helgen då kan sammanfattas som otroligt pingisrik. Ja, jag menar innehållsrik på pingis. Otroligt kul att träffa alla underbara vänner. Pingissverige är som en familj, vilket är superhärligt. Alla känner alla. Man pratar och uppdateras på alla liv. Det är roligt, men det blir något segt att berätta vad man göra 511 gånger. Vet knappt själv vad jag gör? Kul att jobba med Aftonbladet i alla fall. De är kanon!

Jörgen Persson är förresten en fantastisk människa. Han är grym!

Igår kväll hade jag en enorm röta då jag liverapporterade i J-O:s SM-final (som han för övrigt vann med 4-0). Jag hann egentligen inte vara kvar då jag skulle med ett plan från Helsingborg. Eller Ängelholm, Helsingborgs flygplats. Knasigt det där. Hur som helst Falk och co stod startklara med Rekordbussen när Waldners match var slut och jag sprang ut och i full sula till flygplatsen. När jag skulle checka in, insåg jag att jag inte hade något bagage att checka in. Det stod kvar i Halmstad. Och att jag fick checka in var ett under. Planet var sedan länge fullbokat. Ja, alla plan till Stockholm från hela Sverige på söndag eftermiddag är alltid fullbokade. Men van vid just det chansade jag och åkte dit ändå och hoppades att någon ej skulle dyka upp. Jag hade tur och fick sista platsen. Jag har alltid tur med sånt och ”räknar” nästan med att sånt händer. Bagaget då? Ja, det fixade jag så att en väldigt god vän tog med sig på tåget till Stockholm. Under tiden det åkte tåg hann jag landa, ta en taxi hem från Bromma, äta god söndagsmiddag (lamm!) med Cecilia, min granne och hennes två barn. Ja, något glas vin blev det också. Sen när maten var uppäten åkte jag till Centralen och hämtade mitt bagage. En helt vanlig söndag. Somnade som en stock.

Tyvärr hann jag inte umgås med alla underbara människor i helgen som jag hade önskat, då jag hade fullt upp. Träffade dock, en av mina bästa vänners, Kajsas föräldrar, Sylvia och Roy. De är två fantastiska människor. Sprang också på Olof Röhlander som är en väldigt känd föreläsare i Sverige om mental träning etc.

Jag har åkt så många gånger med Kullflyg att jag undrar om inte alla flygvärdinnor pratar skånska i hela världen. Känns konstigt annars.

Helgen var hur som helst fantastisk och att få göra så mycket kul med Aftonbladet var extra kul.

Puss

SM 2010 035

SM 2010 046

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories