Our amazing night! Oh yes, I sold out.

februari 20, 2012

I lördags hade ju jag och duktiga Anna Lundell, som arbetar som fotograf, utställning på läckra och exklusiva Mondrian Hotel. Att bara få ställa ut där var en stor ära. En stor del av svenskarna som bor här i Miami var på plats. TACK snälla för det! Otroligt kul. Väldigt roligt att intresset faktiskt var så stort och att en del hade rest från andra delar av Florida för denna kväll. Anna ställde ut “My windows of the world” – väldigt läckra fotografier som föreställer olika fönster från olika platser i världen. Så vackra! Go girl! Min utställning hette “Femme” som föreställde ett gäng nakna kvinnor. Jag hade även smygpremiär på min nya bok “Why not”, mycket på grund av att det är just Anna som har plåtat såväl omslag som flera bilder i boken. Det kändes såklart extra kul! Boken släpps i början av april i Sverige. Hur utställningen gick? I sold out. So cool!!! Det är nu andra utställningen i Miami som säljer ut. Häftigt. Kika på alla bilder här på finest.se. Thanks to T.C Chambers our great photographer!

Mitt största tack vill jag rikta till Anna Lundell som gjorde denna kväll möjlig och som har koordinerat och fixat och trixat med allt. Thanks babe! You are amazing.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 Comments on “Our amazing night! Oh yes, I sold out.

Annette / februari 21, 2012

Anna du är fantastiskt fin i den röda klänningen och vilken snyg klänning sen! märke på den??
idag har jag festat till det med take away choklad på avenyn! det du!
kram Tacksam

Svara

    Anna Benson / februari 21, 2012

    Tack!! Denna klänning är köp i Miami, men jag har rätt många snarlika eftersom jag gillar rött… Någon från Acne som jag har haft tidigare. Kram!

    Svara

Ewa / februari 21, 2012

STORT GRATTIS till lördagens succé. Ännu en utställning som går så fantastiskt bra. Det är helt underbart. Vilket flyt Du har, men inget gör sig självt, flitens lampa lyser över allt Du gör. Jag gläds med Dig och Dina framgångar. Kan det bli bättre tror Du ? Knappast !!!!!!!!!Som vanligt är Du supersnygg i Din klänning.

Kram/Ewa

Svara

Sussie / februari 21, 2012

Way 2 go! GRATTIS!!!
🙂

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories