Otroligt glad och otroligt ledsen!

oktober 16, 2010

Foto0605.jpg

Nu är vädret på topp i Miami. Precis som det ska vara. Idag har jag åkt inlines, simmat 1000m och lirat tennis och solat. Fan vad jag är bra! Ikväll ska jag vara hemma och skriva. Ska bli så skönt. Ian och jag spelade dubbel mot ett par från Chicago som vi har hängt med några dagar. Trevliga! Det blev 1-1 i set innan vi var tvugna att bryta. Har härligt flyt här på min sida av Atlanten. Tack för att ni är med mig! Fantastiskt att ni är så många som läser. Jag blir otroligt glad för det. Förresten jag är otroligt ledsen att jag inte är in town den 5:e November då superRobyn kommer hit på sin USA-turné. Hon spelar 5 minuter från mig. Men då är jag någon annanstans och det är också kanon så vad fan.

Foto0592.jpg

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories