OnePiece – vilken guldgruva

februari 28, 2011

Foto2856.jpg

Foto2851.jpg

Idag var jag på OnePiece. Ni vet det där otroligt heta plagget alla vill ha just nu!? Jag testade ett gäng olika och jag råkade få med mig några hem… Kan tala om att det är världens skönaste plagg! Den lilla butiken på Mäster Samuelsgatan var överbelamrad med folk idag. Jösses vilken guldgruva…

Foto2835.jpg

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

15 Comments on “OnePiece – vilken guldgruva

Anna Benson / februari 28, 2011

Helt ok att jag ser ut som ett mongo på översta bilden…

Svara

Pe / februari 28, 2011

Fina, får man plats med en stor mage i dom? Och du, VEM är med på sista bilden?????

Svara

Marie E / februari 28, 2011

OnePiece är urfräcka! Jag gillar den rosa bäst 🙂 kramar i stora lass från Götet

Svara

Svenne / februari 28, 2011

Såå coola! 🙂

Svara

Sprint 955i / februari 28, 2011

Jag tycker att det är absolut skitfult, du får ursäkta men det modet förstår jag mig inte på. Samma med killar som har jeansen nerdragna över röven så kallingarna syns. Men så är jag ju snart 40 det kan vara en bidragande orsak kanske.

.955i.

Svara

MissF13 / februari 28, 2011

Oh lord! Tillbaka till sparkdräkten helt enkelt. En väninna till mig har en -And she Loves it! Kan man få namn inbroderat tro…? Kul present!

Svara

Mickan / mars 1, 2011

Dom är riktigt coola,,,ett inköp av en sådan och man kommer verkligen se ut som Barbamamma snart!! Kram

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories