One of a kind

december 8, 2011

Underbar dag. Gabriel och jag har haft en sån där one of a kind dagar. Kvalitet. Första beachdagen för mig sen jag kom. Trots det har jag fortfarande inte badat. Shit vilken badkruka jag är. Inte ens i de tempererade poolerna. Gabbe är raka motsatsen och älskar att bada. Mm underbart. Började morgonen med min inlinesrunda. Så nästan varje eftermiddag springer jag på boardwalken. Jag får så mycket inspiration till att träna när jag är i Miami. Kvällen avslutade vi längst upp på boardwalken 47th street och Eden Rocks läckra beachrestaurang. Jag åt fisk! Där brukar snygga Heidi Klum och hennes man Seal för övrigt bo varje gång de är i Miami.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories