On the road for a while

september 22, 2011

Nu är det full rulle. Har precis packat en gigantisk väska (garanterad övervikt). Reser till Göteborg imorgon för Bokmässan i fyra dagar. Köpenhamn på söndag, sedan New York på måndag och tisdag, sedan Miami några dagar och avslutningsvis Bahamas några dagar om jag ska följa planen. Har en massa jobb på gång och ett nytt projekt. Allt spikas på fredag. Väldigt snabba puckar i denna värld som vi lever i. Ska bli kul och roligast är förstås att komma “hem” till Miami. Längtar otroligt mycket.

Dagen började med en underbar frukost på Urban Deli Bageriet med älskade Gabriel. Vi hade som vanligt massor att prata om. Lunch med bästa Patrik på Samsungs högkvarter i Kista. Älskar att träffa Patrik. Vi är båda prylnördar och att få en genomgång av allt det senaste är alltid lika kul. Kommer lite nytt – återkommer. Hade ett mentorsamtal med en kvinnlig entreprenör också. Kul att vara i den rollen också ibland. Jag är van att själv ha mentorer. Börjar jag bli gammal eftersom jag själv är en? I don’t know.

Ikväll hade vi kvartalsmöte i Royal Ladies Club (varför tog jag ingen bild!?) på Stora Essingen hos härliga Maria. Jag älskar mina vänner ni är bäst. Och just det Snäckan vill ha sällskap 14, 15 och 16 oktober. Puss!

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 Comment on “On the road for a while

Rebecka / september 22, 2011

Haa haa 🙂

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories