On my way

mars 10, 2010

Jag kan inte med ord beskriva vad skönt det ska bli. Jag längtar verkligen. Idag blir det flyg hela dagen. Jag hoppas på många bra filmer på planet. Fan att jag inte hann se Stieg Larssons sista på bio. Får bli en annan gång. Landar i New York senare idag. För att sedan ta planet ner till älskade Miami. Jag längtar efter sol och värme. Precis stängt igen resväskan utan problem, eller nja med vissa problem. Jag som trodde det fanns en anledningen till att jag i stort sett lämnade allt när jag åkte hem senast. Lite bagage jo tjena. Fråga mig inte hur jag ska få hem allt en vacker dag. Solen skiner vackert i Stockholm idag och snön är på väg bort. Jag är säker på att det mesta är borta inom kort. Låter som ett jetplan håller på att flyga in i taket flera gånger om dan då stora snöpartier rasar. Jag hoppas alla undviker att stå nedanför då. Helena sa igår att man till och med varnat för att gå ute och att man helst skulle göra det på tidig morgon och kväll.

Hellen tillbringade jag kvällen hos i deras jättehus i Hässelby. Ett hus som är alldeles underbart. Syrran du hade älskat det. En väldigt mysig kvälll. Helena är underbar. Mysprat och soffhäng. Plus att jag fick mitt rotande i alla lådor tillfredsställt. Älskar att gå i Helenas lådor och rota. Hon har såååå mycket grejer och alltid hittar man något gott, Hennes kryddskåp är oslagbart. Love u sweetie.

Är så glad för allt jag hunnit med hemma trots ohälsosamt högt tempo. Alla människor jag hunnit träffa. Det känns väldigt bra.

Arlanda nästa gott folk. Keep safe. Put your seatbelts on and have a nice flight.

Puss

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories