On my way to Austria

juli 31, 2011

Tidigare i vår var jag en sväng i Österrike. Nu är jag på väg dit igen. Snacka om mersmak! Ska bli fantastiskt. Jag har åtta fullspäckade dagar med olika aktiviteter bokade av Österrikiska Turistbyrån. En förmiddag är ledig och that’s it. Jag gillar att ha det så. Följ med mig på denna spännande resa. Första stoppet blir Brixen im Thale i morgon måndag. Med på resan är min underbara lillasyster Julia. Vi vill ha många kommentarer längs vägen så häng med!

Syftet är att jag ska upptäcka Österrike på sommaren och göra annat än att åka skidor (även om man kan göra det i Kaprun även så här års). Det blir allt från vandring i Alperna, cykling, SPA, yoga, golf, kulinariska upplevelser med mera.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest comments

Archives

Categories