O’Learys Invitational med grabbarna…

augusti 24, 2011

Igår lirade jag O’Learys Invitational på fina Kallfors Golf klubb. Kul tävling med olika happenings längs hålen. Banan var väldigt fin men otroligt kuperad vilket fick mig att åka golfbil halva rundan. Ja, jag är bortskämd. Trevliga Johan Carlén stod bakom arrangemanget och förutom golf bjöd han på god frukost och middag på O’Learys. Tyvärr spelade jag inte särskilt bra (när ska jag göra det!?), men lika kul hade jag för det. Fina Viktor Åkerblom och Karl Martindahl poserade glatt bredvid mig. Roligast var nog TV4:s Peppe Eng som drog lite skämt hit och dit. Rob’n’Raz lirade skivor på första tee. Jo just det, jag var typ ensam tjej. Why? Kom igen nu tjejer!

Bild ovan lånad från finest.se. Se alla bilder här.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories