Öland on tour

juli 9, 2011

Vilken underbar dag igår. Jag älskar Öland och tillbringade hela dagen på solen och vindarnas ö. Möte med mitt galleri på Ekerum Golf & Resort. Ska reda ut en sak. Mitt galleri heter “Holmer Gallery” men grabbarna grus, Leif och Marcus, driver även Ekerum Konsthall och det är också där jag kommer ställa ut en gång per år. Ni kommer att hitta min konst där från och med skärtorsdagen 2012. Men igår satt vi och planerade höstens stora vernissage i Stockholm samt “Art Anglais” även det i Stockholm (februari 2012). Åh, jag är så förväntansfull och laddad inför dessa utställningar. Ska bli så kul! Oktobervernissaget kommer bli grymt! Trust me! I can’t wait!

Hur som helst turen gick vidare och jag fikade med förlagschefen på Verbum, Kerstin Kyhlberg Engvall i Borgholm. En härlig människa. Tack för din tid Kerstin! Turen gick sedan vidare till en riktig pärla norr om Köpingsvik, “Evas Kroppkakorbod”. Grymt gott och riktiga äkta Öländska kroppkakor som rullas febrilt i köket bakom. Kön ringlar sig lång utanför och folk vallfärdar hit. Jag var här med min faster för första gången ifjol. Och på tal om min faster så var det just där Ölandsturen avslutades i Haga Park. Jag älskar att vara där och känner mig väldigt hemma i detta hem. Hittar till och med godisskåpet där jag huserar fritt. Öland i mitt hjärta.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories