Ögat på nya Samsung Galaxy S III

juli 11, 2012

Jag måste ju faktiskt få skryta lite om min nya lur. Som ni vet är jag ju en frekvent användare av Samsungs telefoner och har testat alla! Ja, nästan i alla fall. Extra kul är ju att alla resefilmer är filmade med just Samsungs telefoner. Hur som helst min nya lur heter Samsung Galaxy S III. Den är världsklass! Och snygg! Bäst gillar jag funktionerna som när man sms:ar någon och sedan för luren upp till örat som om man ska prata så ringer den automatiskt upp personen. Det är coolt. Något annat som också är bra är att den har ett “öga” och ser om man tittar på skärmen så att den aldrig går in i viloläge. Det är också väldigt bra och har varit lite smått irriterande förut. Önskar att min Mac hade ett “öga” eftersom jag läser så mycket manus på skärmen. By the way kameran är fortfarande helt outstanding på Samsungs smartphones och också den största anledningen till varför jag använder dem.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments on “Ögat på nya Samsung Galaxy S III

Mona / juli 11, 2012

Helt otrolig telefon, även jag har varit en Samsung användare i många år.
Den är helt suverän…………!!!!!
Ni som är i bytar tankar ….så kan jag bara säga SAMSUNG GALAXY S lll :-)♥

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories