Och vinnarna är…

maj 1, 2014

urbanears-bagis-raspberry-fall-2011

Oj rekordmånga har tävlat denna månad – KUL! Vad roligt också att ni är så många som läser bloggen. Det gillar jag verkligen och motiverar mig massor. Tack!

Jag har nu dragit två lyckliga vinnare:

Först ut är Lise-Lotte Gustafsson i Bergkvara med följande motivering:

“Jag skulle bli så glad över att vinna ett par tuffa hörlurar från Urbanears. Jag har under de senaste fem åren fått två fantastiska små barn och nu, när den yngsta just fyllt två, hittat motivationen till att börja träna igen. Jag har aldrig varit något stort fan av att springa, löpträning har liksom aldrig varit min grej, men det är det jag hinner just nu. Med ett par snygga och coola hörlurar tror jag att träningen kan bli ytterligare ett snäpp roligare – vem kan motstå att springa snabbt och lätt med dem i öronen liksom? ;)”

Den andra vinnaren är Julia Gustafsson, Kalmar med följande motivering:

“Jag skulle väldigt gärna vilja vinna ett par ursnygga Urbanears i en döläcker pastellig färg för att använda på gymmet. Jag tränar ca 8 pass i veckan och har under flera år stått ut med tråkiga Iphone-hörlurar utan varken snygg färg eller bra ljud. Som student flödar ju inte pengarna och då är inte ett par nya hörlurar högst upp prioriterat på inköpslistan…men med ett par nya skulle motivationen höjas ännu mer, speciellt nu när säsongen för löpningen utomhus precis dragit igång. I ett par färgglada hörlurar från Urbanears skulle jag dessutom bli snyggare i spåret. =)  ”

Stort grattis till er båda! Urbanears Bagis skickas till er. Och enjoy träningen med era nya Urbanears.

Maila er adress på tavling@annabenson.se

 

urbanears-bagis

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest comments

Archives

Categories