Och så kom guld nr 2! FERRY!

februari 17, 2010

Björn Ferry gjorde det! Nästan lite bragdkänsla! Läckert att man kan skärma av sig så som han. Att man kan vara psykisk stark. Påminner mig lite om en viss Gunde Svan på något sätt. Den där totala fokuseringen. Jag fick själv träna på att stänga dörren om mig själv och min lilla bubbla så att man skulle ge själva fan i alla skrikande kineser eller japaner på andra sidan bordet. Inget kunde liksom nå en. Ferrys målbilder imponerar. Det är lite så man får tänka. Jag köper hela det konceptet. Han säger att han kört loppet 1000 gånger och stigit upp på pallen lika många gånger. Men bara en gång i verkligheten. Igår. OS-guld för Sverige. Jippie. Vi älskar det och sträcker lite på oss idag.

Hörde en analys av en känd OS-analytiker som baserade sina analyser på BNP, landarea, befolkning, ekonomi etc. Det roliga var att han hade lyckats med sina analyser i 4 OS. Han analyserade att Sverige skulle vinna 24 medaljer…

2 av dem är nu i hamn. Ståpäls fick jag när de sa först på vacker franska och sedan på härlig amerikanska “Representing Sweden, goldmedal and olympic champion – Björn Ferry!

Läs mer om hans OS-guld här

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Latest comments

Archives

Categories