Nytt vrålåk och Amerikas största rooftop

december 2, 2011

Gud vad jag njuter. Mår så otroligt bra här. Lugnt och härligt. Får så mycket gjort. Skriver just nu för fullt. Jag älskar tidsskillnaden som gör att det väldigt tyst och skönt på kvällarna samtidigt som det är som julafton varje morgon när man vaknar när inboxen är full av mail, sms och annat. Igår fick jag äntligen flytta in i min lägenhet. Har bott på hotell två nätter. Så skönt att vara tillbaka på Roney Palace. Det är tredje året som jag bor här och tro mig this is the place. På taket har vi USA:s största rooftop med en fantastisk pool (bild ovan) och där passade jag på att hänga några timmar igår. Älskar servicen och välkomnandet man får “Good day Miss Benson – welcome back”. Dessutom har de en goat cheese salad som är to die for.

Jag var på “Bank of America” och tömde mitt konto på pengar igår också. Det är inte superbilligt att bo här… Investerade även i ett nytt vrålåk som jag hittade på Craigslist. Fan vad det är effektivt. Är Blocket i Sverige lika bra? Mitt andra “vrålåk” var förresten “borta” så det blev en ny röd variant i år. Vad ska jag döpa den till mån tro? Anyone?

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments on “Nytt vrålåk och Amerikas största rooftop

Catarina / december 3, 2011

Hej! Jag är så superglad att jag hittade “dig” och din blogg eftersom jag är en riktig florida-nörd…Nu kan jag sitta och gotta mig med fina bilder och berättelser varje gång du är “over there”. Passar extra bra just nu då vi åker igen i feb och ska spendera 2 dygn i south beach, som vi inte av någon anledning tidigare besökt..(??).. Vi åker över 1-2 ggr per år och bor då i Fort lauderdale, men åker runt lite och stannar någon natt lite överallt. LOOOOOOVE it!
Min förälskelse i Florida började under mitt år som barnflicka i slutet på 80-talet och därefter har jag kidnappat med mig släkt, vänner mm och numera min egen familj som också trivs kanon.
Du verkar vara en superhärlig tjej med många järn i elden – lycka till med alla dina projekt!

Svara

    Anna Benson / december 3, 2011

    Tack snälla Catarina! Och vad kul att du har hittat hit. Det blir mycket Miami nu framöver så håll utkik. Brukar bo här på vintern. Förstår din förälskelse. Jag känner likadant. Tyvärr är jag i Sverige når ni kommer. Kram och tack än en gång för att du har hittat hit.

    Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories