Nyckeln till framgång

november 6, 2011

Oj vad dagarna försvinner. Hinner inte riktigt med just nu. Har rätt mycket att göra. Manuslämning, bok att skriva, två tavlor att måla inte minst alla andra grejer och projekt. Igår hade jag ett spännande möte med ett fantastiskt gäng. Åh håll alla tummar! Inom en snar framtid ska jag förtälja vad dessa mötena handlar om. It’s a great thing. Great big thing. Och det största jag har varit involverad i. Så himla kul! Och än en gång är det så fantastiskt att få arbeta med proffs. Jag hävdar att det är nyckel till framgång.

På eftermiddagen och kvällen hängde jag med Hellen. Hon behövde andas stadsluft. Hon är ju annars societetsfru i Hässelby och min första läromästare i brödbakning. Vi har en gemensam grej som vi älskar – att pussla. Hög jäkla musik, eld i brasan och vin i glasen och pussel. Perfekt lördag! Kan inte bli så mycket bättre. Kollade på just det programmet “Så mycket bättre”. Fantastiskt program! Ni ser väl det? Eva Dahlgrens kväll igår. We love.

Idag sitter jag framför öppna spisen och läser manus.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories