Nya Wärmlands Tidning

maj 7, 2012

Det var lite text om utställningen på Sliperiet och om mig i “Nya Wärmlands Tidning” från helgens vernissage och även på TV4 Värmland.

“Anna Benson beskriver sina tavlor som knasiga och nakna. Hon gillar starka färger. Jag målar alltid naket, jag gör dessutom alltid små texter till tavlorna som säger vad de handlar om.” Läs hela artikeln här.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

2 Comments on “Nya Wärmlands Tidning

Mia B / maj 8, 2012

Hej Anna!
Följer varje dag din blogg och gläder mig åt att det går så bra för dig. Ser fram emot alla projekt du tar dig för framöver.

En kort fråga…
Du bloggade för länge sen om när du var på en restaurang i Stockholm där man steker sitt eget kött. Vad heter den restaurangen? Jag har sökt och letat på nätet utan att hitta något. Vet du vilken jag menar?

Svara

    Anna Benson / maj 8, 2012

    Mia! Tack snälla för att du läser! Ja, Nyfiken Gul heter den och har öppet beroende på väder. Ligger i Skanstull. Verkligen underbar!

    Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories