Nya Samsung pärlor!

december 22, 2013

I veckan sladdade jag förbi Urban Deli i Sickla med julgransbilen för att äta lunch med världens bästa Patrik på Samsung. Patrik som blev årets medarbetare bland x antal hundra är alltid lika cool med alla sina prylar. Han visar mig glatt och instruerar och tipsar. Har ni hört talas om Samsung Gear? Klockan som har allt. Det är såväl en telefon som kamera. Du kan läsa mail, Facebook ja allt i den. Snygg också. Patrik har den på bilden. Jag ska testa den ett tag. Så även Samsung Galaxy Note 3. Den nya luren som kom för ett par veckor sedan. Ni vet den där väldigt stora luren. Jag har ju enbart kört S-telefonerna och inte Noten. Men nu har jag äntligen bestämt mig för att testa. Givetvis är min klocka (Gear) parkopplad så att jag kan styra allt med den. Bli inte förvånade om jag kollar väldigt mycket på klockan framöver.

Heja Samsung – ni är bäst! Och säljer flest telefoner i Sverige. Kommer någon ens ihåg Nokia?

CYMERA_20131220_231637

CYMERA_20131220_231654

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories