Ny image!?

december 5, 2009

Miamia 2009 006

Vilken underbar dag! Jag har haft ett leende på läpparna hela dagen. Vaknade utan alarm. Underbart skönt. Rätt sent, men vad gör det? Har varit mulet större delen av dan, så jag bestämde mig för att röja lite hemma. Ja, städa och tvätta och sånt. Måste ju ha fint nu när jag får besök… Gode gud ni skulle se tvättmaskinerna här! Inte direkt världsklass men jag tror det mesta blev rent… Nu ligger allt utspritt i hela lägenheten. Ja, ni har väl hört talas om den tork-metoden? Tork är förresten rätt knepigt att säga. Nu hoppas jag bara på att mina sängkläder ska hinna bli torra… Torra är ännu knepigare att säga än tork.

Tack snälla BTK Rekord för återbärgningen idag. I needed that! Lindsay åker förresten till Sverige idag och firar jul. Så mysigt! Hälsa alla! Minns när jag stannade i Finspång hos dina föräldrar. Kajan är i Thailand med sin love och spelar golf hos min f.d. kollega Folke Nyberg. Santiburi ska vara fint. Och denna resa fick hon för att hennes sambo Robert gjorde HIO (hole in on)… Frida vad hittar du på? Kliar dig i naveln?

Köpte ett monopol idag. Stod liksom mitt namn på det i affären. Ja, vem vill inte ha ett Monopol över Miamis gator!? Killar ser förresten lite löjliga ut i små sportbilar. Vi tjejer passar mycket bättre i dem. Killar borde ha större sportbilar eller jeepar.

Efter att jag både hade tvättat och städat och känt den goda doften från skurmedlet så gick jag en långpromenad längs vattnet. Barfota. Så härligt! Gick väldigt långt. Hade Läckberg och Tyskungen i öronen. Den är slut nu. Så bra! Gick ända till 50:e gatan. Såg helt otroliga Fontainebleau Hotell. Finns en del läckra hotell här… Bifogar dagens badvaktstorn från 3rd street. Gick hela vägen tillbaks längs Collins Avenue. Stannade på Catalina och träffade underbara Charlie. Allt klart för nyårsfesten nu. Kommer bli SÅ GRYMT! Skönt att få allt klart eftersom det tagit lite tid – för dem. Det är mycket som börjar röra på sig nu och flera grejer på gång. Återkommer! Can’t wait! 🙂

Miami Beach 093

Att tugga sönder 5 Werther’s Original samtidigt värker i tänderna. Men det är väldigt gott.

Lagat mat två gånger idag. Minns inte vad det blev till lunch men till middag gjorde jag min supergoda kycklingspecial, som jag lärde mig i Frankrike och som lillasyster Julia får brännsår av i halsen. På tal om snygga lillasyster så har jag ett lååångt mail som väntar från henne i inboxen. Så kul! Tror det är mitt första från henne. Funderar allvarligt på att skriva en kokbok. Majskolvar är verkligen gott när man kokar dem hemma… När jag flyttade in här letade jag febrilt efter riktiga tallrikar, men utan framgång. Fick därför införskaffa tallrikar som ser ut som riktiga men som faktiskt är gjorda av plast. Hmm. När jag använder dem känns det ibland som om jag sitter i Ebbas lekstuga och äter sandtårta. Ja, vilken dag! Matlagning x 2, långpromenad, städning och tvättning. Herregud! Det här kan inte vara bra för min image!? Varför berättar jag detta!?

Mitt pucko!

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Latest comments

Archives

Categories