Ny börjar golfsäsongen…och Zlatans sko

mars 30, 2012

Igår var jag på “mitt” kära Nike. Jag ska ju vara på resande fot nu ett tag. En vecka i Småland väntar sedan en vecka i Turkiet. Båda jobbrelaterade. Hur som haver lär det blir en hel del golf inte minst i Turkiet. Och som ni säkert redan vet spelar jag enbart med Nike Golf prylar. De är bäst helt enkelt (och snyggast – vilket är minst lika viktigt!). Jag var på huvudkontoret igår och träffade bästa Tuomas och Andreas. Helt nya klubbor i bagen i år har jag och naturligtvis hoppas jag att jag automatiskt sänker mitt handikapp med dem. By the way jag smygtittade även på Zlatans skor som dessutom var signerad. Cool.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories