Ny bok i höst!

maj 6, 2015

Rosakokboken_2.2

I höst kommer ny bok – Rosa kokboken II med 20 nya fantastiska kvinnor som delar med sig av sitt paradrecept, tankar kring mat och träning, inte minst sitt möte med cancer.

Kanske hade ni redan gissat det? Visst lagar jag en hel del mat men sista tiden har det varit väldigt mycket mat. Särskilt med en massa olika kvinnor vilket ju såklart är väldigt trevligt. Ni som följer mig på Instagram (bensontheartist) kanske kan sätta en del av kvinnorna utöver de som omslaget skvallrar om?

100 kr per bok direkt till Cancerfonden‬ precis som tidigare. Minst 1 miljon kronor i år igen! Boken släpps 25 september. Förhandsbeställ ditt ex på rosakokboken.se. Först till kvarn gäller och begränsad upplaga. Va med i kampen du med!

Tack alla 20 kvinnor som är med (släpps 25 sep) och teamet ni magiska @johanlygrell (foto) @svenljung (form) @andreashylthen (matfoto) @marianeij (redaktör) @asasteen (pr) @beironandersson (foto USA) @hillewihair (hår och make omslag) ‪#‎grythyttan‬ ‪#‎benzerpub‬ @lukasmattsson @jennyengstrand Tack också Subito Event och We are relevent.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments on “Ny bok i höst!

Gunnel / maj 10, 2015

Hej Anna, det tycks som om du hamnat på fötterna igen, vad kul!
Nu har jag lite privata frågor – du och Johanna skulle väl flytta till Saltsjö Qvarn – det blir väl inte av – vad händer nu? Har du fortfarande kvar din superfina lägenhet kvar vid Mosebacke?
Vilken fin hund du har skaffat dig – är riktigt avundsjuk – min senaste hund blev tyvärr ihjälbiten för sex år sedan – tar tid att smälta detta – men jag önskar också ut mig på hundbanan igen.
Förresten träffade jag som hastigast din faster Anna-Karin för några veckor sedan – har ni kontakt?
kram
Gunnel

Svara

    Anna Benson / maj 12, 2015

    Hej Gunnel! Hoppas allt är bra med dig. Ja, lilla K är så otroligt underbar. Det bästa jag har gjort. Älskar henne så mycket. Jag äger Saltsjökvarn så förmodligen flyttar jag dit men har lite annat på gång också. Anna-Karin var längesedan jag träffade. Någon gång hos farmor vill jag minnas men det var längesedan. Har utställning i Stockholm i sommar. Vore jättekul om du kom 🙂 Kramar

    Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories