Nu ser jag ut som ett proffs!

augusti 18, 2011

Igår var jag på Nikes huvudkontor i Solna. Jag har alltid gillat Nike och har inte många andra sportmärken i min garderob. “Vår” historia sträcker sig många år tillbaka. Tuomas och Andreas och jag käkade lunch på Strix och planerade lite spännande framtida aktiviteter. De visade en helt ny linje som kommer till nästa år för Nike Golf. Motsvarande inlinesko (DUNK) har sålt över 10 miljoner ex i världen. Galet! Jag har många golftävlingar framöver och känner mig fit for fight nu. Det viktigaste är ju utrustningen, eller hur? Jag ser alltid ut som ett pro när jag spelar. Om man kollar på outfiten. Kul att svenskarna äntligen börjar få koll på Nike Golf. Det är det ledande sportmärket och ett av de ledande märkena på golfmarknaden i världen så det borde funka. Nike Golf gjorde precis sin bästa period någonsin i Sverige. Me like!

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories