Norrmän som badar i pengar?

mars 17, 2011

Foto3099.jpg

Wow, ikväll var jag på ett rikigt påkostat event (hur mycket pengar har de där norrmännen?)! Invigningen av Stockholm Waterfront Congress Center. Ni vet den här stora plåt/stål byggnaden vid centralen som man kör förbi vid centralbron. Otrolig häftig byggnad. 1400 kvm. Otroligt påkostat. Norrmän som äger. De öppnade plånboken ikväll och över 1000 personer var inbjudna och bjöds på mat och dryck i mängder. Flera olika matkulturer var representerade så som Italien, Kina, Japan, Sverige med flera. Överflöd av mat. Och dryck. Dessertbuffén var enorm med chokladfondue. Kristin Kaspersen var konferencier och pratade mest norska samtidigt som Peter Jöback sjöng. Tydligen var Hoffmaestro också på scen. Gillar inte dem tror jag. Mest pratade jag med Ola Salos bror, Jakob. Ja, sen Kicken, Fredrik Berling, Daniel Nyhlén och Patrik Norman. Ninni från Globen minglade förbi. Furtenbach med man och Malin Wiktorsson och Magnus Holmberg. Ja, massor folk. Kul kväll. Och som sagt påkostad. Somnar med frågor kring hur länge det tar innan ett sånt här kalas betalar sig egentligen? Bäst på scen var finansborgarrådet i Stockholm, Sten Nordin. Han är grym på att tala.

Foto3087.jpg

Foto3090.jpg

Foto3092.jpg

Foto3094.jpg

Foto3095.jpg

Foto3097.jpg

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments on “Norrmän som badar i pengar?

Brain Seltzer / mars 19, 2011

Anna, jag tycker mycket om att läsa din blogg. Tycker du verkar leva ett harmoniskt liv och visst är jag avundsjuk på många delar av ditt liv man läser om.

Men sista bilden här, vad är det för gäng? Längst ut till höger verkar det som Lotta Engberg står och bredvid en blonderad bartender från Stena Line. Till vänster två snedtända discjockeys från en lokalradiostation…

Jag erkänner, jag har lika bra koll på kändisar som jag har på antik grekisk filosofi. Förmodligen är det väl gräddan av kändiselit som är med på bilden….

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories