Niklas på Riche – you rock!

december 4, 2010

Samsung Benson 010.jpg

Igår var en underbar kvalitetsdag med först vinlunch med primadonnan där vi försökte göra en dagordning på vår lunch eftersom vi bara pratade i mun första halvtimmen. Behöver jag säga att vi endast prickade av de första två punkterna? Gillar den sista punkten bäst. To be continued. Fantastiska Niklas servade oss hela dagen igenom och vi fick både god champagne och trevligt sällskap. Tack! Vi ses i Miami. Tenniskillarna Kulti och Tillström kom förbi ja så även Mr Norman efter ett tag. Riche är Riche. Love it. SEN kom underbara tjejerna förbi, Snäckan, Cia, Malin och Malin. Längesen jag hade ont i huvudet på grund av alkohol. Har det idag. Det är helt ok. Sa jag att kvällen slutade på Gondolen? DET är inte varje dag. Ha en underbar lördag folks – I will.

Samsung Benson 008.jpg

Samsung Benson 006.jpg

Samsung Benson 005.jpg

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments on “Niklas på Riche – you rock!

Katja "Rollerbladegirl" / december 4, 2010

Hej Anna, hittade hit, “Rollerbladegirl” här! Kul att ni hade skoj i Stockholmsvimlet igår. Ont i huvet och lite trött är du inte ensam om idag. Efter att vi skildes år på Riche hade vi en fantastisk konsert med MGMT på Berns, verkligen skitbra! I publiken sprang jag på en kille från USA Florida som var pilot för Delta Airlines, så det blev ännu mer Miami talk. Efter Berns hamnade tillbaka på Riche för fler smarriga drinkar tills de stängde och dom ville gå hem. Va, stänga redan?? Vi forsatte till VIP rummet på Spy Bar tills de stängde där med…en riktig helkväll som avslutades med traditionsenlig korv med mos vid grillen på Stureplan, landade i säng vid 06-tiden. Pust!

Trevligt att träffas i alla fall, lova att hälsa till mitt älskade Florida & Miami.
PS…du verkar vara en skön tjej. =)

Katja alias “Rollerbladegirl”

Svara

    Anna Benson / december 5, 2010

    Hej där Rollebladegirl! Kom till Miami och åk inlines med mig. Det är livet och något jag saknar varje dag när jag inte är där. Låter som en hård utekväll. Skulle jag aldrig klara. Somnade långt innan dess. Stockholm är tufft! Längtar efter lugna Miami. En vecka kvar. Sköt om dig så ses vi! Kram!

    Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories