Nightlife in Båstad!

juli 15, 2011

Det var fullt ös i Båstad igår. Härligt. Jag älskar faktiskt Båstad och brukar vara här under tennisveckorna varje år. Har dock inte blivit någon tennis ännu trots att det är min favoritsport. Träffar underbara människor. Så många här. Hela järngänget med fotografer. Snygga Stephen Simmonds och komikern Måns Möller bland andra. PingisFelicia gled också in på ett hörn. Ja, massor av känningar. Så kul! Flera Miamimänniskor som är här också. En känd profil där är bland andra Axwell som hade en stor show igår i “Ladan” under Johan Petrés ledning. Grymt kul! Thanks bästa Johan! Och tack Uffe von Roth för en trevlig tillställning på “Sand” innan. Life is good. Har jag sagt att jag älskar kontraster?

Och nej jag är inte tillsammans med Stefan Sauk. Basta.

Where's The Party by Carlsberg

Axwell

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments on “Nightlife in Båstad!

Brain Seltzer / juli 15, 2011

Då ska vi se… Måns Möller. Han är ju inte känd för att han är lång som Lasse Berghagen och grov som Frank Andersson. Med andra ord, han är ganska liten. Om än en stor komiker… Men du ser ut att vara kortare än denna Måns. Är du så kort Anna?

Måns gillar jag skarpt, han har en härlig distans till sig själv och jag tycker han skiljer sig mot många så kallade komiker på så sätt att han är väldigt befriad från ett uppblåst ego.

Ryktas det att du ska vara tillsammans med Stefan? Vet inte vem jag ska vara avundsjuk på. Dig eller han… Svårt val. (Nej för bövelen, inte lagd åt det bisexuella hållet, tycker bara Stefan är en fullpoängare. Det kan man tycka utan att gå med i Pride-paraden)

Hoppas du har det bra bästa Anna. Jag har tre arbetsdagar kvar innan det är dags för en krokig hemresa. Tackade för övrigt nej idag till ett jobb i mexicogulfen som skulle ge mig åttatusen spänn mer i månaden. Tror jag ångrar mig. Men det är med jobb som det är med blommor, oavsett om man plockar dom eller trampar ner dom så kommer det nya.

Gonatt bästa Anna. /Jocke

Svara

Anna Benson / juli 16, 2011

Ibland känns det inte helt hundra. Förmodligen just så med ditt senaste jobberbjudande. Men förändringar är också bra. I like them.

Och Måns – du har helt rätt. Me like, men nog är jag längre. 1,69 stoltserar jag med. Ibland högre med lite hh. Kram!

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories