Ni blir inte besvikna!

augusti 14, 2013

GHD Stefan Lundström samarbete  Rosa Bandet 2013Igår träffade jag underbara Stefan Lundström som är country manager för GHD i Sverige. Ni vet GHD som är världsledande på stylers (plattänger). Ja, allt möjligt inom hår – you name it. Hårborstar, tuperingskam, produkter, tänger och nu även hårfönar. Sedan 2001 har de dominerat marknaden. I världen!

Varje år skänker de flera miljoner till Rosa Bandet och jag har bland annat därför den stora äran att hjälpa dem på traven i år och är därför utsedd som ambassadör för GHD i Sverige. Ett mycket hedersamt uppdrag som jag är väldigt stolt över! Tack!

Visste ni att 95% av alla frisörer är kvinnor och därför en stor målgrupp som är drabbad av just bröstcancer eftersom det är kvinnans vanligaste cancerform.

Jag är inte superbra på hårprodukter och “verktyg” men har lärt mig enormt mycket och förstår att det såklart finns vissa skillnader även här. Ni vet lite som Skoda och Rolls-Royce. This folks är Rolls-Royces. Under september och oktober kommer ni att se olika aktiviteter som rör GHD och ni kommer inte att bli besvikna då ni själva har möjlighet att ta del av en massa här…

Dessutom kan ni givetvis stödja insamlingen och investera i deras “Pink Diamond Styler”  där alla pengarna går oavkortat till kampen mot bröstcancer. Jag menar om ni behöver en plattång som dessutom lockar på nolltid så kan ju ändå passa på att stödja kampen… I stort sett alla Hollywoodstjärnor, tv- och filmproduktioner etc använder sig av GHD.

GHD Stefan Lundström samarbete  Rosa Bandet 2013 GHD Stefan Lundström samarbete  Rosa Bandet 2013 GHD Stefan Lundström samarbete  Rosa Bandet 2013 GHD Stefan Lundström samarbete  Rosa Bandet 2013 GHD Stefan Lundström samarbete  Rosa Bandet 2013 GHD Stefan Lundström samarbete  Rosa Bandet 2013

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories