New York style – I love it.

april 15, 2010

Jag älskar New York – style. Det här är New York för mig. Visst är bilderna underbara? Lisas och mitt office ska vara New York style men kanske lite mer sofistikerat? I stort sett alla bilder som publiceras på bloggen är mina egna. Jag älskar att ta bilder. Det här var på Gansevoorths rooftop i New York i Meatpacking district. Ni vet – the place to be. Jag satt där och tog en drink i lördags. Kul att Gansevoorth finns i NY också. Ja, det är ju på Gansevoorth jag hänger typ varje dag här i Miami – på Plunge. Som är rooftopen på Gansevoorth South Beach.

Fick ett otroligt glädjande besked att en av mina bästa vänner Linda – äntligen flyttar hem från England. Hus i Bjärred, jo man tackar. Hoppas och håller alla tummar för att vi kan ses oftare då. Linda är en av alla underbara pingisbrudar.

Pratade med min syster Frida idag på Skype. Fick se både det ena och det andra – som jag kunde varit utan… Hon är en fantastisk tjej och jag är så glad som har henne. Absolut en av mina närmsta. Hon är otroligt pratglad. Värre än mig… Och jag bad att få sluta efter 2 timmar då min röst höll på att gå sönder. Visste ni att hon är 29 och aldrig har varit ägare till en mobiltelefon? Det är så komiskt! Hon är dock en baddare på att kordinera sitt liv ändå. Fattar inte hur hon gör. Jag har tre mobiltelefoner just nu.

Älskar att ni läser min blogg. Ni är så många tappra läsare. Det gör mig glad och motiverad. Tack – I love u.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

2 Comments on “New York style – I love it.

Marcus Junius Brutus / april 15, 2010

Sofistikerat är ju ett underbart sätt, men framför allt ord:-)

Haha, Du skriver så bra Anna! *ler*

På tal om ping-pong-kingen, haha, så har jag själv varit elitspelare!
Smaka på den forehanden! *ler*

Ska möta en tjej på skolan (Universitetet) som “hävdar” att hon är bra, du vet? hahii..
Hon är säkert grym (Elitspelare ska hon vara) men jag är cool o soft,med en loop som heter duga (Låter som stenåldern med loop), haha!:)

Kram Anna! Gillar din blogg, men tycker om Dig mer än så, hihi!:) *ler*

Svara

Lisa / april 15, 2010

Nu börjar det likna något. Ser dock framför mig en hel del fönster och väldigt lite väggar att klä. Letar… =)

PUSS

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories