New Year’s Eve – nåt EXTRA

januari 1, 2010

Miami 2009 006

Och så var nyårsafton avklarat. Är det inte lite så det känns? Varför ska man hypa  (skrivs hajpa på svenska men det är så fult) denna kväll så nåt in i bängen? Jag förstår det inte. Jag menar är man ute i svängen vareviga kväll med klänning och high heels eller kostym med välputsade skor så ska de likt förbannat vara EXTRA blanka på nyårsafton. Och sminket ska ligga EXTRA fint. Och partyblåsan ska vara EXTRA ordinär. Och ja alla ska vara EXTRA snygga. Hur fan ska det gå till? Hur ska man kunna bli EXTRA snygg? Man försöker väl alltid vara så snygg man kan, eller? (ja glöm de hemmamys dagarna när man har sin mjukaste tröja (läs min nya Mickey Mouse-tröja)). Men annars, så är man väl alltid så snygg man kan eller?

Japp och så var det det där med allt annat. Man ska ha EXTRA kul. Maten ska vara EXTRA god. Samma champagne som kvällen innan ska smaka EXTRA gott denna kväll. Ja och so on. Och ja glöm för guds skull inte att allt är EXTRA dyrt denna kväll. WFT! Det är ju bara nyår. Och i min värld är alla kvällar som nyår fast utan allt det där EXTRA. Fast ändå med allt det där EXTRA. Ja, ni fattar.

Missförstå mig inte. Nyår var riktigt kul! Underbara härliga människor! Och att bli eskorterad av de tre musketörerna är få förunnat. Så fina mina killar! 🙂 Vi hade rooftopen på Hotell Catalina. Trevligt och fint! Var många svenskar. Många nya bekantskaper samtidigt som flera var gamla bekanta. Peder Lamm med familj kom precis i slutet. Vi pratade rätt mycket apor. Anders Hansson och jag snackade golf och Sörenstam. Ja och så lite Callaway. Johan Petré såg till att musiken funkade :). Härligt att träffa Jonah också som precis släppt en ny singel (Jonas Hedqvist). Och så nyårshångel… Ja, det blev en puss på kinden i alla fall. Som JAG gav. Till Gabriel. Var nån John från Monaco eller från London boendes i Monaco som ville ge mig en kyss. Men jag sprang iväg. Han luktade lite vitlök.

Träffade också Johan. Vi ses ofta ute i vimlet. Han och jag har en stor sak gemensamt – AIK. He is a big fan.

Miami 2009 038

För övrigt så kan jag meddela att jag körde säkert hela kvällen. Till och med en ballong på klacken. Och på tal om klackar var det gudomligt att ta av sig dessa mitt i natten. Gick faktiskt barfota hela vägen hem. Helt underbart.

Hoppas ni alla därute hade EXTRA kul och en EXTRA underbar kväll. Eller så hade ni helt enkelt lika kul som alltid och känner jag er rätt så var det förbannat nog. Och förbannat kul.

From now on så är nyår som alla kvällar i mitt liv. Eller så gör jag en Gynning nästa år och drar till Bali.

Nyårslöfte? Att alltid leva i nuet. Och titta på himlen när det är fullmåne (kom på det nu). Det som händer det händer. Fast det är mitt motto. Nyårslöfte? Fuck it.

Puss 

Miami 2009 029

Miami 2009 016

Miami 2009 032Miami 2009 041Miami 2009 021Miami 2009 017Miami 2009 018

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 Comments on “New Year’s Eve – nåt EXTRA

Åsa Meczynski / januari 1, 2010

Åh, vad snygga ni var! Helt otroligt! Som klippta ur modemagasin hela bunten. Tur att jag inte var där, jag hade haft svårt att matcha er. Hoppas ni fortsätter ha kul med svenskgänget.
När kommer ditt jobb i tidningen, förresten? Jag vill läsa 🙂
puss puss

Svara

Berit / januari 2, 2010

Hej,Anna!
Du är en otroligt stark kvinna.
Din lycka finns på andra ställen än där du är nu.
Ställen där du hittar ro i själen.
Där finns varma människor som uppskattar dig för den underbara människa du alltid varit och är.
Många kramar
Berit

Svara

Anna Benson / januari 2, 2010

Hej Åsa! TACK för fina kommentarer :). Du skulle varit med! Och du ABOSLUT matchat oss. Är dock säker på att ni också hade trevligt denna kväll. Återkommer med tidningen. Läs bloggen 🙂
Berit! Tack för fina ord – De värmer väldigt gott. Kram!

Svara

Cia / januari 2, 2010

Såå fina är!! Jag säger bara, EXTRA allt!
Härligt att leoparden kom till användning 😀 SNYGGT!!!

Svara

Hellen / januari 3, 2010

Love, du klär i djur. Kroppsstrumpan hade också gjort sig denna afton. DU är EXTRA EXTRA allt!
Puss

Svara

Snäckan / januari 14, 2010

Wahooooow!!! säger bara whaaoooooow, coolt, snygga och ja EXTRA!!
Fasiken vad häftigt och vad snygga ni är!! läckerböna i leopard!! jo jag tackar. Puss hjärtat

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories