Nedräkningen har börjat…

april 30, 2010

Japp, igår var jag och köpte två helt nya resväskor. Jag ber till gud att allt jag äger här i Miami ska få rum där. I alla fall det mesta. (Hur fan ska det gå till?) Har även min stora golfbag i dess travelbag, där jag kan stuva ner en massa high heels och annat nödvändigt en kvinna måste ha. Har ni tänkt på att high hells låter rätt kul? Inte riktigt samma fina sköna känsla som high heels. Jag har kollat om underbara flygbolaget United (not) som flyger mig upp till New York kommer godta mina tre väskor, innan SAS tar mig vidare till Europa. Och japp för $200 så tar United gärna emot mina tre väskor. Hmm jaha okej. Vad kul. Älskar alla nya regler i flygvärlden. Är glad att jag inte är en sån frequent flyer anymore som jag brukade.

Ska bli fantastiskt underbart och härligt att få tillbringa sommaren i Sverige. Längtar! Nedräkningen har börjat…

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

2 Comments on “Nedräkningen har börjat…

Smilingmom / april 30, 2010

Gissa om vi längtar, jag och Tilla. Jag ska introducera dig till så många kaffemysställen 🙂 Puss

Svara

frida / april 30, 2010

Om du mot allförmodan inte får ner allt och måste lämna några skitsnygga sommarklänningar så kan jag ta hand om dem… 🙂

Svara

Latest comments

Archives

Categories