Nästan som Miami

april 15, 2011

annabensonhemms.jpg

Åt världens godaste sallad (homemade) på min balkong idag. Suttit där hela eftermiddagen och läst. Hade en nattgäst i natt som tvingade mig att gå upp. God frukost fick jag. Sprang min Söderrunda idag också i solen. Nästan som Miami. Kommer jag alltid att jämföra?

0_1.jpg

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments on “Nästan som Miami

Brain Seltzer / april 15, 2011

Söder=Miami? Har aldrig varit i Miami men Söder har jag sett från många vinklar. Men jag är övertygad om att jag skulle föredra Miami, i alla fall ett tag. Och om man bortser riskerna med att hamna i en drogrelaterad uppgörelse på löprundan.

Salladen ser onekligen god ut, även om jag egentligen föredrar slaktade djur dödade av människan… Låter grymt, men minsta lilla köttbulle är ju faktiskt det.

Svara

    Anna Benson / april 16, 2011

    Man behöver kontrasterna. Så är det bara.

    Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories