Nästa vecka är jag gäst hos…

juni 29, 2014

Skärmavbild 2014-06-24 kl. 09.03.34

Jag har fått den stora äran att vara gäst hemma hos Ulrika Davidsson – presentation egentligen överflödig – en av Sveriges mest produktiva kokboksförfattare. Sedan 2006 har hon gett ut 16 böcker (!) inom ämnen som GI, LCHF, Detox, Rawfood och hälsa. Ulrikas böcker har sålt i närmre 1 miljon exemplar…

Förra sommaren var jag och Johanna och besökte hennes topprenoverade lada i Rone på södra Gotland. Här lagar hon mat med olika teman, färska råvaror och med olika gäster som hon samtalar med under kvällen medan gästerna njuter av den underbara maten. Den 4:e juli är det min tur att vara gäst och med den äran. Ska bli så kul! Jag kommer bland annat prata om min Rosa Kokbok samtidigt som jag och Ulrika svänger ihop en massa härliga recept från just kokboken. Vad sägs om Regina Lunds sparris, Sara Vargas mustiga grönsakssoppa, Anna Maria Corazza Bildts Melanzane alla parmigiana, Lulu Carters marockanska kycklinggryta, Sanna Brådings glutenfria pizza, Renées Nybergs Fluffifluff special med mera?

Vore kul att ses på Gotland! Men skynda att boka bord. Hon har endast 80 platser.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories