Nästa dopp i det blå?

augusti 18, 2011

Igår eftermiddag var jag på Gåshaga på Lidingö och hälsade på min extramamma Madeleine. Jag älskar att vara där. Madeleine har bott där i snart åtta år, så det känns som att komma hem lite. Vi skvallrade i flera timmar om allt. Hon är ännu en klok människa i min omgivning. På kvällen middag med Gabriel på Mälarpaviljongen. Vi förstår inte var sommaren tog vägen och konstaterar och nästa gemensamma dopp i det blå lär nog bli i Miami. Jag längtar! Snart kommer jag!

Det har varit en hel del fix denna vecka med olika grejer. Bland annat så har bästa Henrik Hussfelt hjälpt mig med min dator och I love him for that! Såååå skönt när allt funkar. Tack snälla Henrik! You rock!

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories