Näshår och helikopter

juni 7, 2013

image

Jag drömmer om att köpa en helikopter. Vill kunna flyga till landet i Småland på en kvart. Ska köra imorrn. Tar 4,5 till mitt lantställe. Det är fyra timmar för mycket.

Varit en lång dag. Är trött och hängig. Försökte träna men fick ont i huvudet och åkte hem och sov istället. Fick en fantastisk goddiebag från Depend som plåster på såren. Me like! Tusen tack Xtremefit och Depend. Inte så illa att träna ändå… här ska trimmas näshår. Har jag ens några? Har du?

image

image

image

image

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

5 Comments on “Näshår och helikopter

Viktoria / juni 8, 2013

Hoppas du mår bättre nu. Var rädd om dig o ha det så skönt i vackra Småland!

Svara

Eva Celion / juni 8, 2013

Nej, men under hakan har jag ett långt strå som jag plötsligt fick syn på i går. Kära nån, säkert två centimeter. Hur kunde jag missa det. Skippa helikopter Anna, kolla vad jag gjort idag! Då når du pappa på en timme och lite till. Jag är såld och tänker undersöka detta noga! Kram Svärmor

Svara

  Anna Benson / juni 8, 2013

  Eva – det är lätt hänt… nej men helikopter vore väl häftigt? Vi kommer snart o hälsar på. Du har väl ryckt hårstråna till dess?

  Svara

Zhandra / juni 8, 2013

Åh vilken goodiebag den skulle jag vilja ha 🙂

Svara

  Anna Benson / juni 8, 2013

  Ja, den var fantastisk! Väldigt prisvärda produkter!

  Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories