När var senast du gjorde det?

juni 16, 2012

Nu är jag på landet i mitt älskade Ragnabo. Det är så otroligt härligt här. Jag är här för att vila och skriva. Har en målarduk med mig och kanske målar jag en tavla om jag får feeling. Men först och främst ska jag skriva. På en ny bok. Landet är fantastiskt. Så mycket dofter och frihet. Kossorna går i hagarna. Gräset är grönt. Och i kväll så cyklade jag och Johanna en runda runt Dalskär. Fantastisk lycka. Du vet när man släpper styret och cyklar utan hålla i sig? När var senast du gjorde det? Herregud jag ska göra det varje dag nu. Eufori.

Min pappa är jordgubbsodlare. Han är bäst. Och jag var förbi honom en sväng och hämtade några liter. Lyx. Mina första svenska jordgubbar. Och nog är det en speciell känsla.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

8 Comments on “När var senast du gjorde det?

Ewa / juni 17, 2012

Ha det så skönt i Ragnabo och vila så mycket Du kan mellan jobbvarven. Har läst klart bok nummer 2 och väntar med spänning på nästa. Din energi och styrka vet inga gränser. Du är en riktig superkvinna och ser alltid så lycklig ut på alla bilder. Ha det gott och GLAD MIDSOMMAR !!!!!!!

Kram Ewa

Svara

  Anna Benson / juni 17, 2012

  Ewa! Tack! Vad fint du skriver. Blir verkligen glad över dina fina kommentarer. Trevlig midsommar själv! Allt gott. Kram Anna

  Svara

Gunnel / juni 17, 2012

Hej Anna, jag var nere i Bergkvara och Ragnabo för tre veckor sedan. Hälsade på min morbrors änka – och gick runt bland husen.
En sommar på 70-talet hade vi huset som ligger mellan erat och vattnet (men just det huset är borta för länge sen antar jag). Ni har det riktigt bra där.
Jag var också förbi Bo-Egon – men ingen hemma, trist!

Hur går det med bokförsäljningen?

Må så gott!
//gunnel

Svara

  Anna Benson / juni 17, 2012

  Hej Gunnel! vad synd att vi missade varandra hade varit kul att ses. Vill minnas att vi sågs när jag var liten en gång i Siggesbo men är inte säker. Det huset du nämner finns kvar tror men är ombyggt. Det är Johns gamla stuga. Allt gott. Stor kram! Anna

  Svara

Gunnel / juni 18, 2012

Hej Anna, vi sågs en gång för 19 år sedan (vilket minne…..haha). Du och Frida kom över till Eva och vi spelade kort.
Och ja, det var Johns stuga.
Kommer ihåg eftersom mamma fyllde 60 år den gången!
//gunnel

Svara

  Anna Benson / juni 18, 2012

  Japp 🙂 Minnes har jag kvar. Vi tyckte det var häftigt med någon från Stockholm och att du typ kände Agneta Sjödin… Vet inte om du gjorde det men nog jobbade du på TV4 en sväng? Johns stuga ligger 15 meter framför mig just nu.

  Svara

Gunnel / juni 18, 2012

Japp, jag jobbade på fyran under 90-talet, men kände inte Agneta….men allt det var en helt annan värld – 19 år senare.

Jag är lite avis på dig – hoppas att solen är ute och skiner.
Men annars kan det vara gott inne också – med lite jordgubbar och “dukar”!

Svara

  Anna Benson / juni 18, 2012

  Soler skiner och jag är inne och skriver men lika glad är jag för det. Älskar Ragnabo.

  Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories