“När ska ni ha?”

augusti 13, 2011

Igår slog jag och höggravida Snäckstar runt på stan. Väldigt trevligt och längesen vi hade sådan kvalitetstid. Är så glad och tacksam för mina fina vänner. Snäckan och jag var på Urban Deli och någon kom fram och frågade när vi skulle ha barn… Lite kul tycker jag och bara sånt som händer på Söder. Vi träffade förresten Herr Konstnär. Han sålde flodhästar hejvilt på Urband Deli. Var hemma hela dan igår och pysslade. Härligt med sådana dagar. Nu är jag snart i fas. Am I ever?

Ikväll ska jag springa Midnattsloppet. Håll alla tummar!

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments on ““När ska ni ha?”

Rebecka / augusti 14, 2011

Såå rolig och busig kväll, tack fröken Benson att du tar med mig och magen på äventyr. Kram Snäckan

Svara

Anna Benson / augusti 14, 2011

Grym kväll babe! Du är underbar. See u soon. Kram!

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories