Nakenbad och plankafton

juli 8, 2011

Igår kväll var det middag på gamla legendariska “Dalskär Restaurang”. Kul, där hängde jag när jag var liten. Gamla vänner från skolan Tessan och Maria hakade på middag som min gamla vän Malin Lagergren styrde upp. Det var plankafton kvällen till ära och det såg fasansfullt gott ut. Det blev dock annat gott för mig. Träffade på min favoritlärare i högstadiet, Agneta Eriksson. Hon var idrottslärare och det kanske inte var någon slump att hon var just min favorit. Träffade också bästa Peter som sponsrade mig under större delen av min idrottskarriär. Stort tack Peter för allt stöd under alla år! Kul med hembygden, man träffar alltid såna där gamla rävar. Blev rätt sent och kvällen avslutades med nakenbad. Japp, hej hopp. Semester it is.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

5 Comments on “Nakenbad och plankafton

Brain Seltzer / juli 9, 2011

Men Anna! Nakenbad? Inga bilder? Med lite bilder från badet så tror jag din blogg hade blivit en av de mest omtalade denna sommaren!
Men som sagt, man kan inte få allt. Det är inte jul än på ett tag.

Som vanligt, allt bra till bästa Anna/Joakim

Svara

  Anna Benson / juli 9, 2011

  Nope Jocke, inga bilder. Min blogg får bli omtalad på grund av annat. Jag misströstar inte och jag är ständigt tacksam för att så många läser varje dag. Men vill man se naket får man köpa nakenlektyr. Kram!

  Svara

Brain Seltzer / juli 9, 2011

Attans…jag visste det!

Men jag tror och är närmast religiöst övertygad om att både läsarna och målgruppen för ditt skrivande uppskattar din blogg precis som den är nu! För den som inte nöjer sig så…ja då finns det ljusskygga alternativ!

För övrigt tycker jag mannen med det blonda håret är skumt lik Sammy Hagar….

På återseende/Jocke

Svara

  Anna Benson / juli 9, 2011

  Sammy Hagar? Det får jag hälsa honom. Mannen heter Peter och var min sponsor i många år… Kram!

  Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories