Någon som har ett par?

april 3, 2012

Jag är i Ragnabo i Småland och målar. Ja förutom att måla, så njuter jag också. Det är så otroligt rofyllt och lugnt här. Behöver det. Har varit här några dagar. Kul att ha så nära till familjen. Mår fantastiskt bra här även om jag saknar mina vänner mycket. Var så längesen jag hann träffa dem känns det som. Det är en baksida med en fullspäckad kalender. Jag sprang runt Dalskär och Ragnabo i dag. Min vanliga runda på nästan 8 km. Fantastiskt vacker runda längs vattnet stundtals. Ska jag orka imorrn också? Det var kallt trots att solen sken från klarblå himmel. Men vips så är väl sommaren här. Då blir det förmodligen middag på Dalskärs restaurang. Den såg rätt stängd ut i dag dock. Dalskär hör sommaren till. Förutom att måla på mina kära dukar till nästa utställning i maj så målar jag en massa möbler vita. Allt som är träfärgat åker på en omgång. Jag har vit färg everywhere. Sablar vad svårt det ska vara att få bort. Tacka vet jag acrylfärg, som är vattenlöslig.

Jag njuter av Ragnabo. Lagar mat. Pysslar. Målar. Tränar. Letar cyklar på Blocket som vi kan ha till sommaren. Gamla rostiga ska de va. Gillar retro. Någon som har ett par? Ja, och så behöver jag en ny båtmotor också tack.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 Comments on “Någon som har ett par?

freddies friend / april 3, 2012

Åhhh vilka fina stolar!!! Kommer bli super!

Svara

  Anna Benson / april 3, 2012

  Ja, nu är nästan allt klart… Herregud NEVER AGAIN

  Svara

Linda / april 3, 2012

Åh så vackert! Vill också ha vår, här i norr (Östersund) har det ju snöat idag! Men allt har ju sin skönhet 😉 och jag har tålamod! Härliga bilder iallafall!

Svara

  Anna Benson / april 3, 2012

  Ja, snö är också vackert. Grämer mig lite över att jag inte åkte skidor i år heller :(…

  Svara

Maria / april 4, 2012

Lagar mat…?

/Fru Redaktör

Svara

  Anna Benson / april 4, 2012

  Kära Fru Redaktör! Du anar inte vilka gourmetmåltider som serveras dagarna i ända här i Småland á la jag.

  Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories