Myskväll i Sjöstaden med Gabriel

juni 2, 2014

IMG_5272

Ikväll passade jag och Gabriel på att mysa av det fantastiska vädret. Åh vad jag älskar att det är “sommar”, sol och ljus. Love it love it love it! Tack! Alla färger och alla glada människor. Gabriel är alltid en solstråle – oavsett hur han mår och det är få som ger så mycket som han gör. Först började vi med att kolla på ett drömboende i Gamla Stan som Gabriel kikar på. KÖP säger jag bara! KÖP! SÅ FINT! Wow. Där kommer jag garanterat att hänga en hel del. Middag på restaurang “Göteborg” i Hammarby Sjöstad innan vi gick hem till Gabriel och installerade Sonos-systemet som han fick när han fyllde år.

Idag har jag arbetat med Smålandsgran.se. Vi håller på att sätta sortimentet inför jul. Julgranskulor, glitter, belysning, fötter, stjärnor och såklart granar. Kontraster och jag älskar det. Vi måste vara väl förberedda då vi räknar med att expandera rätt kraftigt till jul. Jag fixar såklart en bra rabatt till alla er läsare. Känns rätt kul att jag är julgranshandlare… Love it love it love it. I pappas fotspår jag och lillebror.

Och strax kommer min kärlek hem… Love it love it love it.

IMG_5270IMG_5274IMG_5271IMG_5275

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

14 Comments on “Myskväll i Sjöstaden med Gabriel

Malin Carlsson / juni 2, 2014

Du är så jävla snygg nu Anna! Håret är superfint! Life is good!!

Svara

  Anna Benson / juni 3, 2014

  Meh Malin Carlsson nu får du skärpa dig – DU är snygg! Jag är bara en lantis från Småland… Life is good.

  Svara

Hanna / juni 2, 2014

Ni båda fina på samma plats. Lycka! Men inte Gamla stan, är väl fint där i Hammarbysjöstad. Behåll det du har Gabriel. Bamsekramar till er båda

Svara

  Anna Benson / juni 2, 2014

  Tack fina Hanna! Förändringar är bra inte minst miljöombyten! Och det bästa av allt är att man nästan alltid kan ångra sig. Kram!

  Svara

   Hanna / juni 2, 2014

   Kram på dig du fina. Skulle vara roligt att råka springa på dig en dag. Kanske jag har någonting gott i väskan 🙂

   Svara

Anders Assarsjö / juni 2, 2014

Låter härligt !!

Svara

Marita Gill / juni 2, 2014

♡♡

Svara

Johan Bergvall / juni 2, 2014

Mysigt! 🙂

Svara

Britt Algotsdotter / juni 3, 2014

Sjöstan är härligt! Här har jag bott i över 6 år nu. Lycka till med lägenhetsköp Gabriel.Vet att du vill bo mer centralt men jag vill gärna ha dig kvar här.Kul Anna med julgranarna jag vill köpa 2till jul!

Svara

  Anna Benson / juni 3, 2014

  Ja, Sjöstan är väldigt mysigt. Men jag är för förändringar och tänker att Gabriel skulle stormtrivas i drömboendet han just nu kikar på :). Och Britt Algotsdotter kul med julgranarna! TACK! Surfa in sedan när det är dags. Som sagt – jag fixar rabatt till alla mina läsare. Kram!

  Svara

Åsa Almerud / juni 3, 2014

Hej Anna!

Köpte julgran av er i julas. Den var jättefin! Höll aldrig på att få kasta ut den för den barrade inte alls! 🙂
Köper säkert en av er i år igen.

Soliga hälsningar
Åsa

Svara

  Anna Benson / juni 3, 2014

  Hej Åsa! Det glädjer mig mycket! Tusen tack! Vi har gjort en del förändringar och hoppas på att bli minst dubbelt så bra till jul. Ser fram emot att höra av dig igen. Kram Anna

  Svara

Lotta Landen / juni 3, 2014

Hola Guapa!! Är du snart på G till Dalarö??, vore kul att ses

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories