Mycket spännande!

maj 20, 2011

Foto3967.jpg

I morse åt jag frukost med min älskade webbdesigner Martin Magnusson på “Guapa”. Han är bäst och trollar hejvilt med grejer på webben som jag ber om. Vi har ett spännande projekt på gång som ska bli kul att få presentera för alla er. Lovar att återkomma så snart jag kan. Känns superkul! Förresten lovade jag Martin en sak innan han gick.

Namn: Martin Magnusson # Bor: Södermalm # Är: Smålänning och snygg # Gillar: Tjejer # Har: Båt # Söker: Sällskap.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 Comments on “Mycket spännande!

Anna / maj 20, 2011

Ge honom mitt nummer!!! 😉

//sporrongskan

Svara

  Anna Benson / maj 20, 2011

  Vågar jag det? 🙂

  Svara

Anna / maj 21, 2011

Jag gillar att åka båt och vovven har flytväst 🙂

Svara

  Anna Benson / maj 21, 2011

  Det går säkert att ordna!

  Svara

Anna / maj 21, 2011

Jag ska ta väl hand om honom 😉

Svara

  Anna Benson / maj 22, 2011

  Oj oj, jag återkommer…

  Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories