Mycket skratt och glädje = nyckeln

juli 4, 2010

Anna Benson Allsång Katrineholm 298.JPG

Vissa människor blir man helt enkelt väldigt glad av. De allra flesta människor i min närhet är väldigt glada och härliga människor. Det är som en nyckel till ett underbart och lyckligt liv. Att ha skratt och glädje i sin omgivning. Jag är väldigt lyckligt lottad att ha många sådana människor. Träffade Åsa häromdagen som är precis en sådan människa. Och igår träffade jag nästan alla mina vänner på en och samma dag. Min bästa vän Lisa hade möhippa (bilder kommer). Det var en hel del skratt och tårar. När klockan var 02.30 kastade jag dock in handduken. Längesen jag stod på soffan på Rose och rockade till underbar musik med ett glas skumpa i handen. Jag gjorde det igår.

I morse vaknade jag när jag vaknade. Jag drömde om stranden i Miami. Att alla mina vänner var där. En underbar dröm. Det bästa av allt var att jag vaknade med ett leende.

Tack fina vänner för att ni får mig att le.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 Comment on “Mycket skratt och glädje = nyckeln

Åsa Persson Meczynski / juli 4, 2010

Anna – finaste finaste finaste du! Du är helt otrolig. Fattar du hur glad jag blir av det här inlägget? Jag börjar nästan lipa! Det är VI – dina vänner – som är glada för att just DU finns. Din glädje, värme och inställning till livet är oslagbar. Jag önskar att jag var mer som du. Och trots att jag är mycket äldre än du och trots att vi inte har träffats så många gånger känner jag att vi klickar. Kemi. Det känns som vi har känt varandra hela livet. Tack för det, Anna!

Svara

Latest comments

Archives

Categories