My new office

mars 12, 2010

Miami 2010 002

Nu ligger jag i mitt nya kontor. Även om jag verkligen kan njuta här av värmen och solen så har jag rätt mycket jobb att göra. Men mitt ”nya kontor” är helt ok, tycker jag. Eller vad tycker ni? Se bilden ovan. Jag har en massa spännande projekt på gång. Dels en hel del skrivande om olika spännande människor – will keep you updated. Jag har också ett bokprojekt på gång, en gala, sen jobb med och för olika profiler som jag representerar. Life is good.

Igår var det mycket fix som skulle göras och så även idag. Nytt mobilnummer som förhoppningsvis gör att jag inte får lika hög telefonräkning som sist (13 000 kr!). Ni når mig på 001 305 984 0642 i fortsättningen och INTE på min svenska mobil…Please. Idag kommer också en internetinstallatör och fixar internet i min fina lägenhet. Då ska det bloggas minsann! Igår var jag på David Barton gym också och skrev in mig. Fan vad det ska tränas. Every day men söndagar ledig. Sprang en timme igår på löpbandet. Kändes fint! Ladies till vår härliga RLC-resa i sommar ska jag vara mer än fit. ”Rutan” kom igen! RLC-resan går förresten till Palma i sommar. Så kul! Thörnberg håller på att boka en läcker lägenhet med egen pool. Just as we like it.

Jag skulle hämta ”Fröken Hoj” i morse i min förra lägenhet och promenerade hela vägen ner längs med stranden. Barfota i sanden. Älskar att börja morgonen så. Gick förbi och köpte en White Hot Chocolate På Starbucks, till Lindas förtjusning. Och till min egen. Den är sååå söt så man klarar bara att smutta lite men gud så gott. Will not be too many of those. Väl framme hos ”Fröken Hoj” insåg jag till min förtjusning (not!) att min cykelnyckel inte var med mig. Inte den rätta i alla fall. Den ligger oskyldigt kvar i lådan i köket på Mosebacke. ”Papa” I need your help…! Jag får klara mig utan ”Fröken Hoj” ett tag. Jag som älskar att gå…

Freddie och Freddies Friend – ni är roliga med era kommentarer (ja så även big me of course) men Freddie inredningen är inte apful believe me!!! Men tack för kommentaren!

I eftermiddag ska jag träna med en PT. Ja, det lär ju inte bli som att träna med Mec men ändå. Kommer sakna de olympiska lyften! David Barton gym är coolt. Fick en timmes massage med mitt medlemskap också samt några PT-timmar. Me like!

Underbara Greg kom förbi igår med alla min prylar. So nice. Han är fantastisk! Men hans flickvän är så svartsjuk. Varför är hon det!? Greg is just a friend nothing else! Jag har väldigt svårt för svartsjuka människor tyvärr. Usch.

Läste Jessica Anderssons bok på planet – den är jäkligt bra och jag kunde verkligen känna igen mig i mycket. Inte i hennes barndom men resultatet av den på något sätt. Läs den – klart läsvärd. Är nu redan på min andra bok ”När livet stannar” som handlar om Tsunamin. Overkligt. Men mycket bra. Min härliga faster B-M skickade med mig ett rejält gäng med böcker innan jag åkte. De kommer vara utlästa inom kort…

Igår fikade jag med min vän Anna Loeb, som bor här. Kul att bli lite uppdaterad.

Ikväll måste jag åka till Publix och handla. Publix – where shopping is a pleasure. Ska försöka sno ihop lite mat då och då tänkte jag. Mitt kök är superhärligt och mysigt att laga mat i tror jag. Ja, det har ju inte guld på väggarna men det kan jag knappast begära.

Love u people. Vi hörs och ses snart!

Miami 2010 003

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories