My first day – 2010

januari 2, 2010

Miami 2010 009Åh jag känner det på mig! 2010 kommer blir ett helt underbart år! Allt kommer hända. ALLA kommer vara där. Så kul! Jag njuter! 2010 kommer bli helt fantastiskt.

Det började med en skön och lugn morgon. Sen mötte jag upp “mina” grabbar för att stilla mitt omelettsug. Men de vägrade göra omelett på restaurangen. Skit! Har ni någon gång känt omelett sug vet ni vad jag pratar om? Det var liksom det enda jag ville ha. Och det man inte kan få vill man ha ännu more badly… Jonas och André kom förbi. Grabbarna stack iväg i Gabbes cab och gick på bio. Jag gick hem och gjorde just det – Oomelett. Mm…

Det roliga va att på hemvägen så gick jag förbi en stor skylt på gatan som bjöd in till omelett. Denna skylt och restaurang var typ 20m ifrån där vi satt…

Hade en mysig eftermiddag. Regnade ute. Fixade lite och småjobbade. Skönt! På kvällen satt jag på mitt favorithak på Ocean Drive – The Tides och bloggade. Sen mötte jag upp grabbarna på Lincoln. Järngänget 🙂

Har ni smakat varm choklad med vit choklad. SÅÅÅÅ gott. Finns på Starbucks and I love it.

Vi gick sedan på en nattklubb med många puddingar. Roger och hans bandidos kom förbi. Det gjorde även Sveriges bästa festfixare Johan Petré. Men han gick tidigt för han  skulle se alligatorerna i Everglades.

Jag och Fröken Hoj cyklade också hem rätt tidigt. Och efter en och annan cola var jag piggare än Ture Sventon på jakt. Var supereffektiv mitt i natten. Nu är det på g allt. Spännande :)!

Jag älskar 2010! Det här året kommer bli häftigt.

Miami 2010 021Miami 2010 020

Miami 2010 033

Miami 2010 041

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments on “My first day – 2010

Big You! / januari 2, 2010

Anna, vilket potpurri av godbitar du har samlat på dig! Kan förstå att du trivs 🙂 Snart blir du moster hjärtat, senast måndag kl 07:00. Bebis har undrar redan när du kommer hem och gossar?

Puss och kram hjärtegryn

Svara

Cia / januari 2, 2010

Ojoj, vad gör jag här.. Nu trivs du va? Hahaha Puss

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories