My favourite place

maj 25, 2012

Igår njöt jag några timmar av att bara vara. Mitt favoirtställe i Salzburg är Steinterasse som ligger högst upp på Hotel Stein. Verkligen ett trendigt ställe med fantastisk utsikt. Maten är super och vinet likaså. Jag tog ett glas rosé men egentligen ska man dricka bubbel där. De är kända för sitt stora utbud. Missa inte det om du är i Salzburg!

Själv bodde jag på Hotel Altstadt SAS Radisson som är ett femstjärnigt hotell i gamla staden. Också superhärligt hotell och ett av de bästa. Jag hade tre rum på typ 60 kvm totalt! Läget kan inte vara bättre. Tack bästa Salzburg för denna gång!

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments on “My favourite place

Tony / maj 25, 2012

Vem vet Salzburg kanske tackar dig för att du förärat dom med ett besök:)

Och du ser lika cool ut som alltid.

Svara

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories