Mustang Sally – recept på lycka

januari 21, 2010

Paul Anka 005

Kära bloggläsare!

Nu ska jag ge er ett bra recept på lycka. En sån där lycka där man ler oavbrutet och liksom inte kan hjälpa det. Igår morse tog jag en hyrbil upp till Vero Beach för att fota Svanstedts anläggning. Jag var ju där för några dagar sedan, men då det var mörkt och så vidare blev det inga bra bilder. Ringde mitt kära Enterprise som är bäst på att hyra ut bilar (både yes and no). I brist på annat så hade de bara två bilar lediga. En stor SUV chevrolet. Eller en svart ASLÄCKER Mustang. Cabriolet of course.

Jag tog den sistnämnda. I brist på tid och alldeles för många appointments brände jag upp i supderduper snabb hastighet. Nercabbat of course. Släppte loss håret och skruvade upp.

Att höra Pinks ”Sober” på högsta volym samtidigt som vinden griper tag i håret, solen gassar och farten som höjer adrenalinet. “I am safe up high, nothing can touch me”.

Det är receptet på lycka.

En Mustang. Helst svart. Nercabbat på highway US 95.

 

Miami 2010 001

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 Comment on “Mustang Sally – recept på lycka

Strandtennispartnern / januari 28, 2010

Jag ska ju sitta bredvid dig där gumsan!! Puss!

Svara

Latest comments

Archives

Categories