Mr Paul Anka – he did it his way

januari 24, 2010

Paul Anka 056

Tidigare i veckan var jag i Miamiförorten Hollywood och kollade på Paul Anka. Tack vara hans fru eller hans snart f.d. fru Anna Anka har han fått ett litet mediauppsving i Sverige. Jag har skrivit en artikel om honom och återkommer om var och när den publiceras. Här är lite sköna bilder och två filmer från hans konsert. Måste säga att jag var imponerad. Mr Anka är mycket bra! Sen att det bara var jag och 111 blåhåriga damer där s.k snowbirds (eller bluebirds som vi säger), är en helt annan sak. Jag var alltså helt klart yngst. Men han kan Mr Anka. Han är bra och levererade hits på hits som till och med jag kände igen. He did it his way.
Men han kastade en hel del skit på Ms Anka… Jag som annars gillar Anna Anka. 🙂 Hon och jag bodde typ grannar i Helsingborg. På Södra Stenbocksgatan. Jag på 103 och hon 101. Vi hade mycket att prata om när vi sågs på hennes Sverigebesök i höstas.

Paul Anka 055

Paul Anka 050

Paul Anka 040

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories