Mot det perfekta leendet…

april 1, 2017

Jag är ju inte den som håller på att fixar och trixar utan är rätt natural 🙂 men när jag gick i högstadiet hade jag tandställning och efter det helt perfekta tänder. Och känslan var magisk! Men sedan gick tänderna tillbaka en del.. Och eftersom jag grinar med hela facet vill jag gärna ha tillbaka det där leendet. Så nu har jag börjat processen mot det perfekta leendet igen. Har hittat en magisk tandläkare som jag måste få hylla lite – Rosa Ansari. Skön och härlig tjej och modern! Ja, hur man nu kan va modern som tandläkare men ni som har möjlighet att träffa henne förstår vad jag menar. Jag gillar att arbeta med de bästa 🙂 Givetvis kommer före och efterbilder… Håll tummarna!

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Latest posts

Latest comments

Archives

Categories